Timax Bokning

Timax Bokning ger din kund möjlighet att i lugn och ro boka tid online. Samtidigt som du erbjuder en konkurrenskraftig service, skapar du en mer effektiv vardag med mindre störande moment och tid att fokusera på ditt arbete.

Timax Bokning är ett webbaserat bokningssystem som enkelt integreras på din webbsida. Har du ingen egen hemsida? När du beställer Timax Bokning ingår en gratis webbsida, som kan rymma en kort information om din verksamhet och tjänster. Självklart hjälper vi dig att utveckla sidan.

Vi erbjuder ett enkelt och användarvänligt bokningssystem som även ger möjlighet till utskick av bland annat automatiska SMS-påminnelser och bokningsbekräftelse till kund. Du får automatiskt ett eget kundregister via systemet, där alla kunder och deras tidigare och kommande bokningar finns tillgängliga.

Fördelar

  • Underlättar och effektiviserar din arbetsdag
  • Enkelt för kunden att boka tid online
  • Smidigt kundregister med möjlighet till utskick
  • Automatiska SMS-påminnelser till kunden
Vi har bara fått positiv kritik från våra kunder och vi har fått nya kunder tack vare att det är så smidigt att på egen hand när som på dygnet kunna boka tid.- Maria, nöjd kund om Timax Bokning

Nyfiken? Vi ringer upp dig!

Vi erbjuder en kostnadsfri presentation, där vi berättar hur Timax kan underlätta för dig och din verksamhet.

Skicka