Timax för mig

Timax Bokning passar dig som har en verksamhet där kunden bokar en tid. Vi har många nöjda kunder inom en rad olika branscher, där Timax system används dagligen.

Timax Kassa är det enkla kassasystemet som ofta används som komplement till vårt bokningssystem. Systemen är mycket uppskattade av våra kunder och kan även användas var för sig.

Timax Bokning och Timax Kassa är flexibla system, som lätt anpassas efter just din verksamhet. Allt du behöver för att komma igång med bokningstjänsten är en dator med internetuppkoppling, många av våra kunder kan enkelt starta upp efter ett supportsamtal till vår kundtjänst. Om du hellre önskar en demonstration, kommer vi självklart till dig! Installationen av Timax Kassa hjälper vi dig med.

Vi tycker verkligen om Timax Bokning och Timax Kassa – och hoppas att du kommer göra detsamma. Det viktigaste för oss är att du är nöjd! Därför erbjuder vi en garanti som vi kallar 100% nöjd kund. Det innebär att du inte har någon bindningstid och att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom tre månader.

Frisörer och hårvård

Förbättra din service med bokning online. Erbjud en riktigt bra service för dina kunder, samtidigt som du sparar tid.

Massörer och spa

Färre telefonsamtal under behandlingar. Kunden bokar enkelt en tid, utan att behöva kontakta dig direkt.

Skönhet och hälsa

Enkelt att dela kassasystem med fler företagare – Timax hjälper dig skapa en trygg och mer effektiv verksamhet!

Annan verksamhet

Timax Bokning och Timax Kassa passar självklart dig som arbetar inom andra branscher. Kanske har du en mindre verksamhet inom fotografi, driver du en trafikskola eller läkarmottagning, är du tandläkare eller äger du en butik? Välkommen till Timax!

Fördelar med Timax

Bokning dygnet runt

Timax Bokning ger kunden möjlighet att i lugn och ro boka online, var som helst och när som helst under dygnet.

Effektivisera

Ta dig tid att fokusera på din kund. Med Timax Bokning sköter kunden sin bokning själv, vilket i sin tur gör att din telefon ringer mer sällan under arbetsdagen.

Lättanvänt

Timax Kassa och Timax Bokning är mycket användarvänliga – både för dig som företagare och för dina kunder. Lätt att lära och lätt att använda!

Marknadsföring

Med Timax Bokning kan du enkelt göra utskick via SMS eller e-post dina kunder. Det är lika enkelt att skapa och skicka ett kort SMS till en enskild kund, som ett större kampanjerbjudande till hela ditt kundregister.

Kom igång

Har du en egen hemsida? Vi hjälper dig gärna att integrera
Timax Bokning på din sida.

Fler kunder

Allt fler kunder vill boka sin behandlingstid online. Genom att du kan erbjuda tidsbokning via Internet, visar du att du ligger i framkant och bryr dig om dina kunder!

Prisvärt

Det ska vara enkelt att ta betalt! Timax Kassa har inga startavgifter och ingen bindningstid. Självklart ingår support och uppdateringar!

Schema

Timax Bokning ökar även tillgängligheten för dig som företagare. Så länge du har en internetuppkoppling kan du se ditt schema.

Kundjournaler

Saknar du ett bra system för kundjournaler? Timax Bokning ger dig möjlighet att föra in information om kundens behandlingar och uppgifter. Slipp klumpiga pärmar och ta enkelt fram information inför nästa besök.

Kundregister

Med Timax Bokning får du automatiskt ett eget kundregister, där alla kunder och deras tidigare och kommande bokningar finns tillgängliga.

Gratis presentationswebb

Saknar du en egen hemsida? När du beställer Timax Bokning ingår en gratis webbsida, som kan rymma en kort information om din verksamhet och tjänster. Självklart hjälper vi dig att utveckla sidan.

SMS-påminnelser

Enkelt att skicka automatiska SMS-påminnelser eller bokningsbekräftelser till kunderna.

Tryggare vardag

Timax Kassa gör din vardag tryggare. Ordning och reda och självklart certifierat enligt Skatteverkets regler.

100% Kundgaranti

Du har ingen bindningstid och får pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom tre månader.

Tryggt och enkelt.

Nyfiken? Vi ringer upp dig!

Vi erbjuder en kostnadsfri presentation, där vi berättar hur Timax kan underlätta för dig och din verksamhet.

Skicka