Om Timax

Varför måste bokning och betalning vara krångligt? Varför måste företag som erbjuder dessa tjänster upplevas grå, gammalmodiga och fyrkantiga? Varför måste man som kund känna sig dum när man ringer till supporten med en fråga? Det undrade vi också - därför startade vi Timax.

Timax grundades 2008 i Örebro. Idén om att utveckla ett system som underlättar både för företagare och kund hade funnits en tid. När Timax Bokning lanserades hade vi lyckats med just det – kunden ges valfrihet genom en bra service, samtidigt som företagaren sparar tid och blir mer effektiv. I och med Skatteverkets nya regler 2010 utvecklade vi även ett kassasystem – Timax Kassa.

Idag har Timax sju anställda. Vi utgår från huvudkontoret i Örebro, men har kunder i mer än 100 städer runt om i Sverige. Våra kunder är väldigt nöjda med Timax Bokning och Timax Kassa. Vi vågar påstå att vi erbjuder en trygg lösning, som faktiskt fungerar!

Sedan starten, 2008, har det sammanlagt bokats 122 miljoner minuter via Timax Bokning! Det motsvarar närmare 250 år av tider som inte behövts klottras ned i en redan fulltecknad almanacka.

Välkommen!

Kontaktuppgifter

Telefon 019-761 70 80
E-post info@timax.se
Adress Olaigatan 20, 703 61 Örebro
Supporten och servicen från Timax kunde inte fungerat bättre! I jämförelse med andra företag så är det inte ens värdigt att jämföra, olika ligor... - Anna, nöjd kund om Timax